LUSi järgmine üldkoosolek toimub 28. oktoobril

Head Looduseuurijate Seltsi liikmed

NB! Koosolek toimub ainult ZOOMis! Linki jagatakse enne koosoleku algust. 

LUSi järgmine üldkoosolek toimub tuleval neljapäeval (28. oktoober) algusega kell 17:00 LUSi saalis Struve tn 2. Ettekande teeb Renno Nellis väärislupaikade projekti edenemise kohta. Peale ettekannet toimub arutelupaneel, kus koos Rennoga võtavad sõna maastikuökoloog Anneli Palo ja säästva metsanduse teadur Raul Rosenvald.

Koosolekut on võimalik jälgida ka ZOOMi vahendusel, link saadetakse LUSi meililisti enne koosoleku algust. Et arutelust paremini osa saada on hea ise kohale tulla.

PS. Seoses COVID olukorraga kontrollime nakkusohutust. Palun võtta kaasa COVID läbipõdemise, vaktsineerimise või lähiaja tehtud testi näitav tõend. Tõendi saate genereerida www.digilugu.ee. Sobib nii prinditud kui digitaalsel kujul tõend (näiteks telefoni laetud).

Lisainfo:
Hannes Rohtsalu
Teadussekretär
secretarius@elus.ee
55525188