TeorBio kevadkool 28.-30. aprillil: registreerumine avatud!

Registreerumine 49. teoreetilise bioloogia kevadkooli “Taasta/umise teooria” on avatud. Sel aastal toimub kevadkool 28.-30. aprillini Kirna Õppekeskuses (https://jogeva.kaitseliit.ee/et/asukoht). Ürituse programm selgub aprillis.

Korralt juba 49. kevadkooli teemaks on „Taasta/umise teooria“. Looduse taastamine ja taastumine on üks kõige ajakohasemaid teemasid, paljudest kriisidest räsitud inimkonna püsimajäämise üks võtmeküsimusi. Ent teisalt on see täiesti ajatu teema – elusloodus on läbi aastamiljardite tegelenud seisukorra, jõu- ja muude varude ennistamisega kõikvõimalikel eluslooduse organiseerituse tasanditel ning väga erinevatel aja- ja ruumiskaaladel. Kuidas selle elu lindi tagasikerimise võimalusega ikkagi on? Nii ontogeneetiliselt kui ka fülogeneetiliselt, nii organismi sees kui ka tema ümber, nii isendite kui ka protsesside koha pealt? Kas inimene on üldse võimeline midagi taastama, või on taastumine vaid looduse enese kätes ja köitraagudes? Kas ongi üldse mõtet püüda taastada midagi juba kadunut, või tasuks pigem luua võimalusi millegi uue ja parema tekkimiseks?

Selleks, et teaksime Sind oodata, palun täida allolev registreerumisvorm ning maksa osalustasu.

Registreerumisvormi leiad https://forms.gle/Wx5Y5K36PVggNqGr8

Näeme kevadkoolis!

Kevadkooli korraldusmeeskond